Kaakkoissuomalainen kuljetus- ja terminaalipalveluyritys.
Lähtökohtina laatu, nopeus ja monipuolisuus.

 

 
 

VP-Kuljetus Oy
lyhyesti

VP-Kuljetus Oy tuottaa laadukasta kuljetus-ja jakelupalvelua sekä harjoittaa terminaalitoimintaa pääasiallisesti Kaakkois- ja Etelä-Suomen alueella. Logistiikkasektori painottuu pääasiallisesti elintarvike- ja pakastekuljetusten puolelle. Kuljetusmuotoina ovat thermo-, kontti-, kappaletavarakuljetukset sekä teollisuuden tuotekuljetukset.

Asiakkaitamme ovat elintarvikealan keskusliikkeet, elintarvikkeita tuottavat yritykset ja metsäteollisuusyritykset. Tehostamme logistiikkaketjua tehokkailla terminaalitoiminnoilla, joita ovat mm. välivarastointi, kuljetusten yhdisteleminen ja aikatauluttaminen.

 
 

 
 

“Visiomme on olla Kaakkois-Suomen monipuolisin, luotettavin ja toiminnaltaan kannattava kuljetus- ja terminaalipalveluiden tuottaja.”

- Arto Piiparinen

 
 

 

Fenno Road -toimija

Untitled+design.jpg

Kuulumme valtakunnalliseen Fenno Road verkostoon! Fenno Road on paikallisesti tunnettujen vahvojen kuljetusliikkeiden omistama kotimainen verkosto. 

AAA-luottoluokitus

vp-aaa.jpg

VP-Kuljetus Oy on luokiteltu korkeimpaan luottoluokkaan AAA, joka edellyttää mm. erinomaisia talouden tunnuslukuja sekä maksukäyttäytymistä.

PKY-LAATU®

Untitled25252529.jpg

Tehostamme toimintaamme ja käytämme laadunhallinnassamme PKY-LAATU®-toimintajärjestelmää.